Ο ιατρός

Δρ Βασίλειος Παπαλιάγκας

Νευρολόγος MD,PhD,MSc, Καθηγητής Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ

Μετακπαιδευθείς στο St Georges Hospital και Royal London Hospital του Λονδίνου.

Ο Δρ Βασίλειος Παπαλιάγκας αποφοίτησε από το τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2002.

Εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο Εργαστήριο Πειραματικής Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ με βαθμό “Άριστα”, με αντικείμενο τη μελέτη ασθενών με Ήπια Νοητική Διαταραχή με τη χρήση πρωτεiνών της απόπτωσης και γνωσιακών προκλητών δυναμικών. Ειδικεύτηκε στη Νευρολογία στα νοσοκομεία ΓΝ Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, St George’s Hospital και Royal London Hospital του Λονδίνου.

Από το Σεπτέμβριο του 2019 είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Φυσιολογίας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος. Έχει λάβει μέρος σε περισσότερα από 40  ελληνικά και διεθνή συνέδρια και ημερίδες ως ομιλητής και έχει συγγράψει περισσότερες από  30 δημοσιεύσεις σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά. Είναι κριτής (reviewer) σε διεθνή ιατρικά περιοδικά ( Journal of Alzheimer’s Disease, Journal of Clinical Neurophysiology, Clinical Neurophysiology, International Journal of Psychophysiology).

Δρ Παπαλιάγκας Βασίλειος - Νευρολόγος

επικοινωνια

Διεύθυνση

Εγνατία 117, 54635 Θεσσαλονίκη

Ωράριο Λειτουργίας

Δευ-Τρι-Πεμ-Παρ 6:00μ.μ. - 9:00μ.μ. Κατόπιν ραντεβού